Deb's Australian Labradoodles

Forever your friend


Geplande nestjes voor 2024/2025____________________________________________________________________________________

Eerste kwartaal 2024:


IMG_6550
IMG_6550
IMG_6549
IMG_6549

 De puppy's van onze Brownie zijn nu inmiddels 12 weken en mogen het nest verlaten. Zij zijn geboren op 16 januari 2024 er zijn nog 3 reutjes. Zij zoeken nog een gouden mandje. Zij groeien uit tot een small medium formaat. Voor meer info stuurt u mailtje naar info@onzedoodles.eu onder vermelding van Puppy Brownie en Balou.

__________________________________________________________

Onze grappige Lady is bevallen van maar liefst 10 puppy's. Door de grote van het nest zijn er nog enkele beschikbaar. Wij hebben 5 reutjes en 5 teefjes. Haar puppy's zullen uitgroeien tot een small medium. Wilt U graag een puppy van onze Lady stuur dan een mailtje naar info@onzedoodles.eu onder vermelding van Puppy Lady & Brownie
____________________________________________________________________________________


Onze mini Sky (Bobbi) is 5 april bevallen van 1 teefje en drie reutjes. Zij is echt een mini formaatje en 38 cm schofthoogte. Wij verwachten dat deze puppy's zullen uitgroeien tot een mini formaatje. Wilt U graag in aanmerking komen voor een puppy van onze Sky mail dan naar info@onzedoodles.eu onder vermelding van puppy Sky (Bobbi)
HET IS NU EVEN TOPDRUKTE WANT IN DE MAANDEN JULI T/M SEPTEMBER HEBBEN WIJ GEEN NESTJES VANAF HET VIERDE KWARTAAL 2024 HOPEN WIJ WEER OP EEN NESTJEHeeft U interesse in een pup van ons dan kunt U zich aanmelden via het inschrijfformulier of stuur een mailtje naar info@onzedoodles.eu.