Deb's Australian Labradoodles

Forever your friend


ONZE HONDEN


Hieronder de honden die actief deelnemen aan ons fokprogramma. Voordat de honden aan ons fokprogramma deelnemen worden ze met nadat ze 1 jaar zijn gekeurd. Ze krijgen een oogkeuring een zogeheten ECVO test. Is deze goed dat volgen de testen voor Heupen en Ellebogen die testen worden beoordeeld door de OFA en voor de heupen doen wij ook een andere test de PennHip. Als deze allemaal correct zijn wordt er DNA profiel aangemaakt voor de verificatie van de ouders of de hond inderdaad een kindje is van de genoemde ouders die op haar stamboom staan. Dit wordt allemaal vastgelegd bij de ALAEU en de WALA.


Joy onze mooi Standaard grote dame een grote vriendelijke meid. 


Een schoothond op en top, maar ze past niet helemaal op je schoot wat ze nog altijd het liefste doet! Een grote knuffelkont is het. Zij woont bij ons en is de lievelings hond van mijn kleindochter. 
 Gigi onze klein medium vrolijke lieve lieve dame een dochter van Rebel en zij verblijft in een lief gastgezin.

 


Pippa onze klein medium dame. Zij verblijft in een gastgezin.


Lady onze lieve medium kleine rakker. Het is een lieve ondeugende rakker. Zij woont heerlijk bij ons en altijd in om kattenkwaad uit te halen.

Brownie lief klein medium rakker net zo ondeugend als Lady als die twee bij elkaar zijn nou verberg je maar. Samen op boevenpad is het leukste wat je kan doen. Brownie woont bij Cooper bij mijn (pleeg)ouders.

Nouk dochter van Joy een verschijning en net zo'n lieverd als haar mama. Zij woont in een gastgezin. 


Lizzy dochtertje van Pippa. Zij woont in een gastgezin.


Yara (Mexx) onze standaard dame. Zij woont in een gastgezin.


Spot onze nieuwe aanwinst van Labradoodlemanie

Millie dochtertje van onze Brownie. Zij woont in een gastgezin.