Deb's Australian Labradoodles

Forever your friend

Informatie over onze werkwijze

Onze puppy's worden in huiselijke kring geboren en wij werken hard aan de socialisatie van de puppy's. Ze worden blootgesteld aan allerlei prikkels, geluiden, maken kennis met kinderen, we laten ze wennen aan het autorijden en ze groeien op in ons gezin, waar kinderen deel uit maken aan de socialisatie. 

Als de puppy's oud genoeg zijn kunnen zij het nest verlaten  (rond de 7 à 8 weken). Het puppy wordt gechipt, ingeënt en ontwormd. Het krijgt een Europees Dierenpaspoort en in een later stadium ontvangt de nieuwe eigenaar de stamboom van de ALAEU. De puppy's verlaten 'ongeholpen' het nest. Dat houdt in dat de puppy's onder contract worden verkocht. Voor hun 18e levensmaand moet het puppy gesteriliseerd / gecastreerd zijn, Deze kosten zijn geheel voor de nieuwe eigenaar (zoals in het koopcontract vermeld wordt).  

Wanneer u heeft besloten om een puppy bij ons aan te schaffen vult u 1) uw gegevens in voor de aanvraag van een inschrijfformulier in 2) U ontvangt van ons een inschrijfformulier en een uitnodiging tot het betalen van het inschrijfgeld,  3) De inschrijving wordt pas definitief, wanneer wij de getekende inschrijfformulier en  het inschrijfgeld hebben ontvangen. Anders kunnen wij uw inschrijving niet in behandeling nemen.


U kunt het inschrijfgeld overmaken op NL57INGB 0008 0281 69 Deb's Australian Labradoodles onder vermelding van uw familienaam.


Wilt u het inschrijfformulier zo volledig mogelijk invullen en retourneren.Wanneer wij uw getekende inschrijfformulier en het inschrijfgeld van € 150 (inclusief BTW) hebben ontvangen. Nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak voor een kennismaking gesprek. De aankoop van een pup bedraagt € 2150,- (inclusief BTW en het inschrijfgeld). 


Wat kunt u daarvoor verwachten:


  1. goed gezonde gesocialiseerde pup
  2. de hond is gechipt, ingeënt en ontwormd
  3. een geregistreerde pup bij de ALAEU
  4. een stamboom
  5. een digitaal boekje met handige tips en tricks van uw hond
  6. wekelijks een update van uw pasgeboren puppy
  7. een maand gratis verzekering voor de pup van Petplan

.  

 Let op na ontvangst van de vragenlijst en het inschrijfgeld  is de inschrijving definitief . Deb's Australian Labradoodles behoudt zich het recht, zonder reden van opgaaf, een inschrijving niet te accepteren. Wanneer de koper besluit, nadat het inschrijfgeld is voldaan, de inschrijving alsnog te annuleren wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd.